Teken de petitie!

Gemeente Rijswijk wil in de Wijnandt van Elststraat en de Willem van Rijswijckstraat een totaal van 36 gezonde bomen rooien, om zo nog meer parkeerplaatsen te maken voor de nieuwe brede school. De gemeente belooft `nieuw groen’ – piepkleine boompjes – in plaats van de 30 jaar oude lindes en eiken.

Teken hier

2 gedachten over “Teken de petitie!”

  1. Ze zijn gewoon echt helemaal gestoord zowel bij de gemeente als bij het school bestuur dat ze natuur laten wijken voor hun koekblikken. Terwijl er bij de sporthal meer dan genoeg parkeerplaatsen zijn. Maar dan moeten ze 10 meter lopen en daar worden moe van.
    Het is gewoon te gek voor woorden als we dit gaan toestaan leven we straks in een wereld van alleen beton en geen groen meer.
    Bovendien zullen de vogels uit de buurt ook verdwijnen want die hebben geen nest gelegenheid meer en geen plaatsen om te zitten. Groen is belangrijk voor de zuurstof en voor de leef omgeving en die brand heeft al genoeg ellende veroorzaakt wat ook nog eens opzet was van de school.

  2. Ik vind dat de bomen weg mogen die bomen geven veel overlast elke dag zit er een dikke laag plak op de auto’s door de bomen plus het feit dat er ook nooit parkeerplek is savonds in de wijnandt van elststraat ik teken dus de petitie niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *